För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

TRADEBANCO Building Beautiful Brands

Tradebanco AB är ett ledande distributörsföretag på den svenska skönhetsmarknaden med en bred produktportfölj innehållande ledande och nischade varumärken från internationella och nationella partners. Vårt sortiment innehåller ett brett spann av produkter med allt från dofter till hud- och kroppsvård, makeup, solskydd och hårvårdsprodukter.

Vi är ett familjeföretag som grundades redan 1946, nu med 70 års erfarenhet av branschen, och bolaget drivs idag av Jonas Delbanco. Vårt kontor och distribution är lokaliserat i Malmö och med säljare verksamma runt om i landet.

Våra varumärken säljs på en mängd olika kanaler, både i fackhandel, dagligvaruhandeln samt online.

Här hittar du mer information om var du kan köpa våra produkter online

Vad vi erbjuder våra partners och kunder

Med stort engagemang, kreativitet, affärsmässighet och en passion för skönhetsbranschen uppnår vi vårt mål att vara den bästa länken mellan våra huvudmän och marknaden som vi bearbetar. Vår affärsidé är att introducera och utveckla unika varumärken eller nischprodukter vilka skapar ett intressantare utbud på marknaden vilket leder till merförsäljning för våra kunder och nöjdare konsumenter.

Vår uppgift är att förse våra kunder med det bästa som vår bransch har att erbjuda. Detta uppnår vi genom erfarenhet, känsla och intresse för branschen och produkterna liksom ett bra och nära samarbete med ledande internationella och inhemska leverantörer.

Kort och gott - vi ska förse våra kunder med väldoft, skönhet och välbefinnande!

Kontakta oss gärna med dina frågor eller funderingar!

TB-Boxen - vår länk till engagerade skönhetsälskare!

TB-boxen kallar vi vår box fylld med produktnyheter som 5-6 gånger om året skickas till utvalda bloggare, youtubare och instagrammare. Vi samlar ihop de bästa nyheterna från våra varumärken och skickar ut i en fin box tillsammans med information om produkterna.

Tb-boxen är väldigt uppskattad hos mottagarna och deras feedback och recensioner av produkterna hjälper oss i vårt fortsatta arbete med att lansera spännande och innovativa skönhetsprodukter på den svenska marknaden. 

Vill du få TB-Boxen?

Driver du en härlig blogg, Instagram eller youtubekanal med engagerade och intresserade följare? Är du intresserad av skönhetsprodukter? Vill du motta vår TB-box? Kontakta oss här och berätta mer om dig själv och din kanal.